Search
Close this search box.

MEISTÄ

BRÄNDISTÄ

Platinum Spasin tuotemerkki luotiin vuonna 2016, vaikka Superior Wellness (silloinen Superior Spas) oli myynyt tuotevalikoimaa vuodesta 2013 lähtien.

Platinum Spas tarjoaa laajan valikoiman palkittuja porealtaita ja uima-altaita Superior Wellness -ryhmässä.

Platinum Spas porealtaat valmistetaan Kiinassa sijaitsevilla tehtailla. Tuotteiden laatukriteerit ovat erittäin korkeat, jonka avulla pystytään varmistamaan täydellinen asiakastyytyväisyys. 

VAHVAA AMMATTITAITOA

Ammattitaitoinen kokoonpanotiimimme tekee työn täysin manuaalisesti varmistaakseen, että jokainen tuotteen yksityiskohta on korkeimpien laatustandardien mukainen.  Mikäli tämä ei ole mahdollista, käytämme kehittynyttä teknologiaa laadun varmistamiseksi. 

Kaikkien altaiden ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on manuaalisesti hitsattu ja valssattu. Kaikki putkistorakenteen kokoonpannaan ja kiinnitetään käsin ja jopa osa suutinaukoista porataan tai leikataan käsin. Kaikki brändimme myymät porealtaat ovat laadultaan yhdenmukaisia, huolimatta siitä, että ne ovat valmistettu lähes täysin käsityönä.

pore5

MIKSI PLATINUM SPAS?

Asetamme asiakkaamme ja kumppanimme kaiken toimintamme ytimeen ja teemme aina innovaatioita tarjotaksemme heille korkealaatuisia premium-tuotteita.

Keskitymme parantamaan hyvinvointia ja tarjoamme maailmanlaajuisen valikoiman palkittuja porealtaita, uima-altaita ja muita vastaavia tuotteita jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

KAIKKI MITÄ TEEMME YLITTÄÄ ODOTUKSET

Brändimme arvot ovat meille äärimmäisen tärkeitä ja ne ovat painopisteemme joka päivä:

Laatu

Jokainen valmistamamme poreallas on erittäin korkealaatuinen.

Valikoima

Keskitymme kehittämään hyvinvointia sekä tarjoamaan laajan valikoiman palkintoja voittaneita porealtaita jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Huolenpito

Asetamme asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja tiimimme jäsenet kaiken toimintamme ytimeen.

Innovaatiot

Pyrimme luomaan maailmanlaajuisesti kilpailukykyisiä tuotteita ja ominaisuuksia innovaatioiden eturintamassa kahden vuosikymmenen kokemuksella

Heräsikö kysymyksiä meistä tai tuotteistamme? Ota yhteyttä!